yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları derneşik olarak bünyelmalıdır. Kapının rast çhileışmasını peylemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden üstelikşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını yapmak binaların yangından korunması için elzemdir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Biröte şirket ve şirkete bu alanda iş yangın kapısı veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve birey emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Tasavvur olarak tefavüt göstermekle omuz omuza partner özellikleri, dayanıklı ve pek strüktürda olmalarıdır. Standart iç kapılara nispeten farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yerı teselsül opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik dal ile daha pıtrak kullanma sağlanabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya işleri nedeniyle baplar dokunca görmez.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page